Black metal -fantasian toteutus

Olen jo pitkään halunnut kokeilla, miltä tuntuu vetää pingviinimaskit naamaan ja tunnustella maailmaa bläkkisjätkänä.

Firman pikkujoulujen teemajuhlat tarjosivat tähän oivan mahdollisuuden. Teemana oli "julkkikset", mutta en ole ennenkään kuvia tai teemoja kumarrellut, joten päätin hieman venyttää julkkiksen käsitettä. Immortalin Demonaz on tietyille ihmisille julkkis.

Jos tässä vaiheessa ajattelet, että varmaan Jussilla on joku pointti tai kulma tulossa tässä blogikirjoituksessa, niin ei ole. Halusin vain jakaa tämän kokemuksen teidän kanssanne.Käytännön asioista huomasin, että meikkaaminen tekee pahaa iholle. Voi naiset teitä kun yhteiskunta on määrännyt, että teidän tulee meikeissä heiluman.

Tässä kuvassa myös Lady Gaga O


Meikkaaminen oli myös melko työlästä, ja tarvitsin jopa apua. Mietinkin, että meikkaavatko kovimmat pingviinimiehet lähinnä keikoille ja promokuvauksiin? Ja kenellä on hienoin trve kvlt -maski? Minusta Demonazilla, se on sopivan korni.

A photo posted by Jussi Mäntysaari (@jussi_mantysaari) on

Jos olisin pikkutarkempi ihminen, olisin etsinyt jostain luotivyön ja sellaisia naularannekkeita, mutta niitä ei ainakaan helpolla löytynyt. Peruukki oli mallia "Ozzy" - ja jotta se olisi ollut autenttinen bläkkis-peruukki, olisi siinä pitänyt olla muutaman sentin vaaleanruskeaa juurikasvua.Joskus inhosin naamiaisia, mutta nyt jo monta vuotta olen oikein odottanut mahdollisuutta sellaisiin. Halatkaa sisäistä bläkkisjätkäänne, tai kuka ikinä sieltä kurkisteleekaan.This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...