Podcastien vuosi 2016 jatkuu

Olen vaahdonnut podcasteista paljon. Ehkä liikaakin.

Mutta näyttää siltä, että ennustukseni podcastien vuodesta 2016 olisi enenevässä määrin käymässä toteen. Vuosi, jona podcasteista tulee Suomessa mainstreamia. Yleinen puheenaihe.

Kuvakaappaus Areena.yle.fi. Pyytäkää poistamaan jos rikkoo tekijänoikeuksia. 


On Anna Perhon LOISTAVA Läpivalaisu Suplassa. On Lauri Saarilehdon Cafe Lanzarote. On nörttijengin Vikasietotila. On Liberan podcast. On Sulopuisto-Onninen-Arnkil. On NRJ:n Renne Korppilan ja Iida Ketolan podcast. On Jussi Heikelän video-podcast (tehkää tästä audio PLIIIS) Heikelä & Syylliset. On monta jotka unohdin. (Sarasvuon ohjelmasta toki moni nauttii podast-muodossa, mutta se on kuitenkin radio-ohjelma ensisijaisesti).

MUTTA SITTEN on stand-up-koomikko-juontaja-ihmisnero Jukka Lindströmin Noin viikon radio.

Kuten tiedätte, stand-up-koomikkojen podcastit ovat suosikkejani Jenkeissä, joten on vain luonnollista että olen tykästynyt Jukan podcastiin alusta lähtien.

ENKÄ VÄHITEN SIKSI että uusimmassa jaksossa vierailemme MINÄ JA JANI NIVALA! 

Kuunnelkaa hyvät ihmiset, ja antakaa palautetta. Kuunnelkaa kaikkia podcasteja, niin unelmani podcastisesta Suomesta toteutuu.

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...