Auta Nepalin maanjäristyksen uhrejaAina välillä blogia voi käyttää muuhunkin kuin egoistiseen monologiin tai liian pitkiin levyarvioihin. Kuten olette uutisista kuulleet, Nepalia kohtasi todella paha maanjäristys. Sen takia koko muun maailman on nyt syytä lähettää paikalle apua.

Suomen Blogimedia haastoi bloggaajansa Punaisen Ristin keräykseen mukaan, ja niin päätin kantaa minäkin korteni kekoon.

Alla oleva teksti on suoraan Punaisen Ristin sivuilta:

Avun tarve Nepalissa on suuri

Nepalin maanjäristys on pahin alueella yli 80 vuoteen. Kuolonuhreja on jo yli kolme tuhatta ja uhriluvun pelätään kasvavan pahimmillaan moninkertaiseksi. Loukkaantuneita on yli puolet enemmän ja tilanne on kaoottinen. Nepalissa tarvitaan kipeästi auttajia, lääkintämateriaalia, ruokaa ja avustustarvikkeita.
Haluatko auttaa Nepalin maanjäristyksen uhreja? Osallistu nyt lahjoittamalla rahaa Punaisen Ristin katastrofirahastoon tai/ja levittämällä sanaa keräyksistä.

Auta lahjoittamalla

Tee lahjoituksesi Punaisen Ristin katastrofirahastoon verkkopankkimaksulla tai luottokortillahttp://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiennepalkerays/lahjoita/
Voit lahjoittaa myös soittamalla tai tekstiviestillä:
Soita 0600-122 20 (20,28 € + ppm)
Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)
Auta levittämällä sanaa katastrofikeräyksistä
Voit auttaa levittämällä sanaa Punaisen Ristin keräyksestä. Kerro seuraajillesi keräyksestä esimerkiksi blogissasi, sivustollasi, uutiskirjeessäsi, sähköpostisi allekirjoituksessa, Facebook-profiilissasi jne. Valmiin keräyskampanjamateriaalin voit hakea osoitteesta http://www.kampanjasivu.fi/nepal-kerays/

Itse lahjoitin 20 euroa kuten alla olevasta kuitista näkyy. Tavoitteena on kerätä 5000 euroa blogien kautta, joten avatkaahan kukkaronnyörejä. Saa toki ihan vapaasti käyttää mitä tahansa muutakin avustuväylää, en halua ketään pakottaa tähän Punaisen Ristin malliin.


This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...