Kaikkien aikojen suosituimmat tekstit tässä blogissa

Tilastot kiinnostaa aina. Siis minua. Piinaviikon (oliko se tämä vai ensi viikko?) päätteeksi rehti top 10 -postaus.

En henno paljastaa tarkkoja lukuja, mutta ne ovat tuhansia, eivät kymmeniä tuhansia. Bloggerin statistiikka tosin mittaa vain osumia tiettyyn artikkeliin, kun aika moni blogin lukija tulee aina etusivulle ja lukee siitä uusimmat tekstit.

Google Analyticsin mukaan iso osa kävijöistä tulee aina blogin etusivulle, joten he eivät tilastoidu mihinkään artikkeliin. Tätä listaa voi siis pitää linkatuimpien artikkelien listana.

Listauksessa näkyy se, että olen viime kesästä lähtien postannut blogiin paljon aktiivisemmin, mikä on kasvattanut kävijämääriä mukavasti - kaikki artikkelit ovat ajanjaksolta viime syksystä tähän päivään.

Muuten voi todeta, että levyarviot ja helposti Googlesta löytyvät asiat kiinnostavat (HBO Nordic ja Netflix ovat paljon googletettuja sanoja).

Artikkeli radioiden soittolistoihin liitetyistä väärinkäsityksistä taitaa olla viraalein kirjoittamani juttu. Harmi, ettei sellaisia aiheita tule vastaan joka viikko. Olen myöskin käyttänyt Facebookin Like Buttonia blogissa vasta pari kuukautta - olisi pitänyt tajuta sen ylivertaisuus jo aiemmin, verrattuna tuohon kirjoituksen alaosasta löytyvään minipieneen share-nappiin.

Tässä ne ovat, suosituimmuusjärjestyksessä. Also Sprach Jussi all time top 10:

1. Levyarvio: Jenni Vartiainen - Terra
2. Levyarvio: PMMP - Matkalaulu
3. Kuka voittaa Voice of Finlandin vuonna 2013
4. "Levy-yhtiöt ostavat biisejä radioiden soittolistoille"
5. Netflix vai HBO Nordic?
6. Levyarvio: Stam1na - SLK
7. Levyarvio: Haloo Helsinki! - Maailma on tehty meitä varten
8. Vuoden levyt 2013: Kotimaiset top 10
9. Miksi juoppo muusikko on Suomessa sankari?
10. Tänään arvostelemme Uuden musiikin kilpailun osallistujat vuonna 2014   

 

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Hei kommentoija! Arvostaisin suuresti jos et kommentoisi anonyyminä, se jotenkin vähentää kommenttisi arvoa. Minä esiinnyn nimelläni, esiinny sinäkin.
T: Jussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...